Tafels indekken en de zaal klaarmaken voor service
Klanten ontvangen en een tafel toewijzen
Bestellingen opnemen en dranken helpen klaarmaken
Tafels afruimen
Afrekenen
De ruimte proper houden
Bedrijfsinformatie
Onze klant is een brasserie in het hartje van Gavere. Je komt terecht in een fijn team. Interne opleiding wordt voorzien.
Jouw profiel
Voor een gezellige brasserie in het centrum van Gavere zijn we op zoek naar een medewerker die zich herkent in onderstaand profiel:
Bij voorkeur heb je een eerste ervaring in horeca, maar dit is zeker geen must
Uiteraard ben je wel klantvriendelijk, hou je van service verlenen en heb je een net voorkomen
Je kan een hoog werktempo aan en steekt ook graag fysiek de handen uit de mouwen
Je bent op zoek naar een deeltijdse of voltijdse functie en staat open voor werkuren tussen 11.00 u en 01.00 u. Je bent sowieso 1 dag in het weekend vrij
Gerechten opdienen in de zaal
De klant onthalen bij aankomst in het restaurant, een tafel toewijzen en de kaart aanbieden
Warme of koude dranken bereiden
De barservice op zich nemen
Glazen en couverts onderhouden (met stoom, met azijn, ...)
Het vaatwerk opbergen
De wijnkaart aanbieden, de klanten adviseren en de bestelling opnemen
De tafels afruimen
De zaal van het restaurant schoonmaken
De mise-en-place verrichten in de zaal en de bijkeuken
De tafels klaarmaken voor de dienst
De betaling voor de consumpties innen
De klant adviseren bij zijn keuze van gerechten al naargelang zijn smaak en de dagsuggestie
De bestelling opnemen
Aanbod
Wat bieden we jou voor deze job als keukenmedewerker?